Igazatok van, illene visszaolvasnom, de megmondom őszintén, ritkán vannak ilyen szétszórt, összetett és kapkodós napjaim, azt sem tudom, a fejem hol áll, annyi impulzus ér, nem bírom magam utlérni. Nagyon szépen köszönöm az összefoglalást!!! Tehát 3 személyre Sir Tobey's-ban, privát fürdős szoba, 1 éjszaka. Reggelivel.
Nekem a másnap reggeli busz lenne a jobb, azt hiszem, mert 25-én a férjemmel úgyis megyek megint, de ezt még átgondolom, mert azt hiszem jót tenne, ha le tudnám vezetni az előadást... igaz?

Meddig kéne választ adnom?
(szerkesztve) Reggel arra ébredtem, hogy tegnap hajnali kettőkor valami irtózatos nagy bunkóságot írhattam, és visszapörgetve, igazam volt.

Az ok, hogy le akarom vezetni az előadást veletek, csak az egyik, a nyomósabb az, hogy kezdenek fogyni a szabadnapjaim és olyan keveset akarok külföldön lenni, amennyire lehet, tehát ha van korai busz, én azt hiszem azzal megpróbálnék visszaslisszolni az irodába, de ha nincs, csak déli, vagy reggel 10 órai, akkor úgyis mindegy, mert kb. 5 óra az út... és akkor nincs miért sietnem. Ezt szépen értelmesen el kellett volna már tegnap is magyaráznom, de nem, a hajnali szétszórtságomban szépen bemutatkozom: Mrs Bunkó vagyok.

Szóval bocsánat. Amúgy tényleg nem ilyen lennék, legalábbis remélem, de Ben a legszórakozottabb időszakomban toppant az életembe, amúgy sem "hiányzott", hogy hozzátegyen az alapállapotomhoz, de amióta ismerem, időnként azt sem tudom, melyik bolygón élek. És végső mentségemül, tegnap hallgattam meg azt az interjút is, amit belinkeltem a BC topikba.