In memoriam... Egy recept, fenti Halott Nyulak (Dead Rabbits) tiszteletére
Nyúl tepsiben sülve, almával és hagymával
Végy egy egész nyulat, vágd darabokra, majd sózd és borsozd és pirítsd elő olívaolajon (vagy a neked tetsző zsiradékon).
A nyúl zsírjában párolj meg 4-5 félfőre vágott hagymát ugyanennyi szeletelt almával (szép aranyszinűre).
Mindezt öntsd fel 2 dl fehérborral, fél liter zöldségleves levével(tehát a zöldségek nem kellenek), és forrald fel, hozzátéve 4 babérlevelet és 5 gerezd fokhagymát.
Tedd bele a nyúldarabokat, tetejére tégy vékony szalonna szeleteket.
Told forró sütőbe, 45 perc után vedd ki és 2 evőkanál mustárral elkevert tejföllel locsold meg, majd süsd még 15 percig.
Burgonypüré vagy friss, ropogós kenyér illik hozzá.